Když máte vůni nazvanou po diamantu, který byl zatím kdy v aukci vydražen za tu nejvyšší cenu, nemůžete si pro její vytvoření pozvat jen tak někoho. Pokud je tím někým Dominique Ropion a dáte mu do rukou ty nejkvalitnější suroviny, máte zaručený i ten 100karátový olfaktorický diamant. Nejprve vám nabídne kytici krásných hřebíčkových karafiátů, na nichž se jako droboučké diamanty třpytí zrnka skořice, zatímco chlad dokonale vybroušených diamantových ploch tu zastupuje studený kosatec.
Star of the Season se ale velmi rychle díky přidanému mléčnému santalu se špetkou příjemně živočišného kmínu promění ve vůni vřelou a zásluhou ovocné růže se slaďoučkým pomerančovým květem, měkkým karamelem, pačuli, vanilkou a ambrou dokonce ve vůni vyloženě plnotučnou. Naservíruje vám nejen kandované meruňky v čokoládě se skořicí z Une Rose de Kandahar, ale i pralinky, plněné sirupem z červeného ovoce (především jahod), což z ní na rozdíl od Tauera učiní čistokrevně gurmánskou hvězdu sezóny s půldenní výdrží.
Když máte vůni nazvanou po diamantu, který byl zatím kdy v aukci vydražen za tu nejvyšší cenu, nemůžete si pro její vytvoření pozvat jen tak někoho. Pokud je tím někým Dominique Ropion a dáte mu do rukou ty nejkvalitnější suroviny, máte zaručený i ten 100karátový olfaktorický diamant. Nejprve vám nabídne kytici krásných hřebíčkových karafiátů, na nichž se jako droboučké diamanty třpytí zrnka skořice, zatímco chlad dokonale vybroušených diamantových ploch tu zastupuje studený kosatec.
Star of the Season se ale velmi rychle díky přidanému mléčnému santalu se špetkou příjemně živočišného kmínu promění ve vůni vřelou a zásluhou ovocné růže se slaďoučkým pomerančovým květem, měkkým karamelem, pačuli, vanilkou a ambrou dokonce ve vůni vyloženě plnotučnou. Naservíruje vám nejen kandované meruňky v čokoládě se skořicí z Une Rose de Kandahar, ale i pralinky, plněné sirupem z červeného ovoce (především jahod), což z ní na rozdíl od Tauera učiní čistokrevně gurmánskou hvězdu sezóny s půldenní výdrží.