Čerstvě pražená káva, úplně nesladká, jen okořeněná kardamomem a pomerančovou kůrou. Je v ní i nějaký živočišný tón, mohlo by to být to dřevo kávovníku, které má něco jako „kožený“ podtón. Naštěstí se tato divná živočišnost rychle vytratí a zůstává jen dřevo kávovníku – dřevitá vůně s příjemnou stopou kávy.
Pro všechny dosavadní kávové vůně Noir Exquis počínaje a Intoxicated či Black Phantom konče platí, že je doprovází nějaký ten sladký gurmánský zákusek. Pierrova se ale liší. Soustřeďuje se totiž vyloženě na mimořádně kvalitní praženou brazilskou kávu. Pražené kávové boby smíchal se zrnky kandovaného zázvoru, kardamomu, nastrouhanou pomerančovou kůrou a špetkou najemno rozemleté vysokoprocentní hořké čokolády. A pro navození exotické jihoamerické atmosféry použil zakouřený dřevitý oud s medicinálními podtóny, čímž vznikla naprosto dokonalá kávová symfonie. Kilian se může jít klouzat!
Čerstvě pražená káva, úplně nesladká, jen okořeněná kardamomem a pomerančovou kůrou. Je v ní i nějaký živočišný tón, mohlo by to být to dřevo kávovníku, které má něco jako „kožený“ podtón. Naštěstí se tato divná živočišnost rychle vytratí a zůstává jen dřevo kávovníku – dřevitá vůně s příjemnou stopou kávy.
Pro všechny dosavadní kávové vůně Noir Exquis počínaje a Intoxicated či Black Phantom konče platí, že je doprovází nějaký ten sladký gurmánský zákusek. Pierrova se ale liší. Soustřeďuje se totiž vyloženě na mimořádně kvalitní praženou brazilskou kávu. Pražené kávové boby smíchal se zrnky kandovaného zázvoru, kardamomu, nastrouhanou pomerančovou kůrou a špetkou najemno rozemleté vysokoprocentní hořké čokolády. A pro navození exotické jihoamerické atmosféry použil zakouřený dřevitý oud s medicinálními podtóny, čímž vznikla naprosto dokonalá kávová symfonie. Kilian se může jít klouzat!