...jeďte si pomalu prstem od začátku až do konce po jednotlivých ingrediencích ve složení vůně a
to je přesně ono.
Není potřeba psát nic víc.
Snad jen - že je to táhle vláčné, podprahově tlumeně naalkohovělé, takové zlatisté malátné alkoholové opojení.
(já tam vyloženě štrůdl ani povidla nemám. Na mně je to gurmánsky orientální vůně. Hustá, příjemně hutně lahodná tavenina)
Typově = Bois de Paradis Parfums DelRae x Morph Cruda
...v jistých outfitech může být velmi rajcovní...
A tady se zase můžu podepsat pod recenzi andry. Tohle je růže leda ve smyslu růžové marmelády, která posloužila jako doplňková surovina pro ozdobení jablečného štrůdlu s rozinkam a skořicí místo šlehačky. A pokud ani po této kalorické bombě stále nemáte dost sladkého, můžete si k němu přidat i teplá švestková povidla, vydatně oslazená medem a zkaramelizovaným hnědým cukrem tak, že se lepí mezi prsty.
S tou růží to tady považuju poněkud za nadsázku, protože je velmi dobře maskovaná jablečným štrůdlem právě vytaženým z trouby. Celá místnost voní skořicí, ambrou a horkými jablky, krystalky třtinového cukru křupou mezi zuby, med se lepí na prsty a kdybyste si chtěli přidat, můžete si ještě lžičkou přímo ze skleničky nabrat horká švestková povidla. Po tomhle to vypadá zítra na celodenní růžovou dietu.
...jeďte si pomalu prstem od začátku až do konce po jednotlivých ingrediencích ve složení vůně a
to je přesně ono.
Není potřeba psát nic víc.
Snad jen - že je to táhle vláčné, podprahově tlumeně naalkohovělé, takové zlatisté malátné alkoholové opojení.
(já tam vyloženě štrůdl ani povidla nemám. Na mně je to gurmánsky orientální vůně. Hustá, příjemně hutně lahodná tavenina)
Typově = Bois de Paradis Parfums DelRae x Morph Cruda
...v jistých outfitech může být velmi rajcovní...
A tady se zase můžu podepsat pod recenzi andry. Tohle je růže leda ve smyslu růžové marmelády, která posloužila jako doplňková surovina pro ozdobení jablečného štrůdlu s rozinkam a skořicí místo šlehačky. A pokud ani po této kalorické bombě stále nemáte dost sladkého, můžete si k němu přidat i teplá švestková povidla, vydatně oslazená medem a zkaramelizovaným hnědým cukrem tak, že se lepí mezi prsty.
S tou růží to tady považuju poněkud za nadsázku, protože je velmi dobře maskovaná jablečným štrůdlem právě vytaženým z trouby. Celá místnost voní skořicí, ambrou a horkými jablky, krystalky třtinového cukru křupou mezi zuby, med se lepí na prsty a kdybyste si chtěli přidat, můžete si ještě lžičkou přímo ze skleničky nabrat horká švestková povidla. Po tomhle to vypadá zítra na celodenní růžovou dietu.