je obecně už méně známý, přesto rovněž velmi kvalitní čínský černý čaj, vyráběný převážně v provincii Fujian nebo v oblasti Yunnan a vyznačující se zlatými pupeny a souměrnými lístky ve tvaru borovicových jehliček. Jeho historie sahá až do roku 200 př. n. l. a Všem druhům je však společná medově nasládlá a zároveň lehce natrpklá chuť s čokoládovými tóny. V tomhle případě začínáme znovu chladivou částí, kterou obstarává směs koření a studeného jehličí.
Od ní se postupně dostaneme k vůni čerstvě uvařeného Golden Needle, nalitý do šálků ze santalového dřeva, který je díky minimalisticky nadávkovanému benzoinu jen lehoulince medově nasládlý a krémový a zásluhou styraxu i nepatrně kakaový a trošinku i kožený. Všechny tyto prvky jen nepatrně dotváří hlavní čajově-jehličnaté aroma, čímž vzniká ještě zajímavější kompozice než u Darjeeling Tea.
je obecně už méně známý, přesto rovněž velmi kvalitní čínský černý čaj, vyráběný převážně v provincii Fujian nebo v oblasti Yunnan a vyznačující se zlatými pupeny a souměrnými lístky ve tvaru borovicových jehliček. Jeho historie sahá až do roku 200 př. n. l. a Všem druhům je však společná medově nasládlá a zároveň lehce natrpklá chuť s čokoládovými tóny. V tomhle případě začínáme znovu chladivou částí, kterou obstarává směs koření a studeného jehličí.
Od ní se postupně dostaneme k vůni čerstvě uvařeného Golden Needle, nalitý do šálků ze santalového dřeva, který je díky minimalisticky nadávkovanému benzoinu jen lehoulince medově nasládlý a krémový a zásluhou styraxu i nepatrně kakaový a trošinku i kožený. Všechny tyto prvky jen nepatrně dotváří hlavní čajově-jehličnaté aroma, čímž vzniká ještě zajímavější kompozice než u Darjeeling Tea.