Tohle pačuli pochází z ostrova Nosy Be u Madagaskaru a to je novinka. Madagaskar byl zatím známý svou produkcí vanilky a ylang ylangu a zdá se, že i pačuli se zde bude dařit. Není vlhké a zemité, ale suché a jemné. U Perrisu jím nijak nešetřili, do hlavy k němu přidali sice dávku pikantního pepře, ale zjemnili ho sladkou vanilkou. Vzápětí ho poprášili prachovým kakaem a udělali z něho takřka gurmánskou vůni. To ale není všechno, přidali labdanum, které vytvořilo vůni kůže a santal, který spolu s vanilkou pačuli vyzvedl ze zemitosti ke slunečným výšinám.
Tohle pačuli pochází z ostrova Nosy Be u Madagaskaru a to je novinka. Madagaskar byl zatím známý svou produkcí vanilky a ylang ylangu a zdá se, že i pačuli se zde bude dařit. Není vlhké a zemité, ale suché a jemné. U Perrisu jím nijak nešetřili, do hlavy k němu přidali sice dávku pikantního pepře, ale zjemnili ho sladkou vanilkou. Vzápětí ho poprášili prachovým kakaem a udělali z něho takřka gurmánskou vůni. To ale není všechno, přidali labdanum, které vytvořilo vůni kůže a santal, který spolu s vanilkou pačuli vyzvedl ze zemitosti ke slunečným výšinám.