Lógr z turka, kde byl poměr kávy a cukru 50:50. Dostává se na sofistikovanější level turka pravého. Káva z cezve, protože psáno počeštěně to vypadá stejně podivně, jako napsat mítink nebo mič bjůkenen. Vaří se strašně pomalu. Ta chuť, co zůstane v puse. Ráno, dřív než člověk začne fungovat, pomalý rituál probouzení. Omamné indolické květiny sytě voní za okrajem hrnku, chtivá tuberóza a ylang na tenké hranici své nahnívající polohy. Podivně přitažlivé, přes všechnu tu černou hořkost. Suchý tabák slabě doutnající vedle, krémová vanilka s balzámy hustými jako smola. Vezmeme si 1 maličký sladce mentolový bonbón a pokusíme se přehlušit pověstný kávový dech. Frido, kolik vypiješ denně hrnků, pět, šest? Cítíš vůni své kávy nebo svého Shalimaru?
Lógr z turka, kde byl poměr kávy a cukru 50:50. Dostává se na sofistikovanější level turka pravého. Káva z cezve, protože psáno počeštěně to vypadá stejně podivně, jako napsat mítink nebo mič bjůkenen. Vaří se strašně pomalu. Ta chuť, co zůstane v puse. Ráno, dřív než člověk začne fungovat, pomalý rituál probouzení. Omamné indolické květiny sytě voní za okrajem hrnku, chtivá tuberóza a ylang na tenké hranici své nahnívající polohy. Podivně přitažlivé, přes všechnu tu černou hořkost. Suchý tabák slabě doutnající vedle, krémová vanilka s balzámy hustými jako smola. Vezmeme si 1 maličký sladce mentolový bonbón a pokusíme se přehlušit pověstný kávový dech. Frido, kolik vypiješ denně hrnků, pět, šest? Cítíš vůni své kávy nebo svého Shalimaru?