Není tak intenzivně kontrastní jako Alessandro Mazzolari, je spíše takové rozostřené
(vyzněním svých ingrediencí),
rozostřeně hutné...
...mandle, Amaretto...
No, výdrž velmi dobrá, pořád ji na kůži cítím.
Ale kdybych měla volit, tak raději ono Alessandro...
...je více jedlé, resp. Noir Tropical dělá to, co mi ve vůních vadí - je to typ vůní, kdy ona gurmánština je jaksi rostlinného původu(a dělá to často santal ve složení nebo cedr).
22/10/16
Hořké mandle v krustě ze zkaramelizovaného třtinového cukru s rumem doplněné hebkou krémovou vanilkou s kokosovým mlékem a kytičkou tiaré. Ostrůvek v Karibiku s plným dřevěným barem... Vůně je opravdu hodně sladká, trochu připáleně drhne a do jisté míry připomíná Lutensovu Un bois vanille.
Tahle vůně potěší zejména příznivce hořkých neloupaných mandlí. Tyhle jsou na začátku osvěžené bergamotem. Poté je necháme chvilku macerovat v rumové lázni, abychom je, jakmile oschnou, vmíchali do našlehaného vanilkového krému, podobného tomu, jaký najdeme sve Spiritueuse Double Vanille a znovu zakápneme rumem a posypeme vanilkovým cukrem jen s tím rozdílem, že Noir Tropical nakonec nesklouzne až do pudinku, ale v základu naopak vyzní trochu víc dřevitěji (cedr).
Není tak intenzivně kontrastní jako Alessandro Mazzolari, je spíše takové rozostřené
(vyzněním svých ingrediencí),
rozostřeně hutné...
...mandle, Amaretto...
No, výdrž velmi dobrá, pořád ji na kůži cítím.
Ale kdybych měla volit, tak raději ono Alessandro...
...je více jedlé, resp. Noir Tropical dělá to, co mi ve vůních vadí - je to typ vůní, kdy ona gurmánština je jaksi rostlinného původu(a dělá to často santal ve složení nebo cedr).
22/10/16
Hořké mandle v krustě ze zkaramelizovaného třtinového cukru s rumem doplněné hebkou krémovou vanilkou s kokosovým mlékem a kytičkou tiaré. Ostrůvek v Karibiku s plným dřevěným barem... Vůně je opravdu hodně sladká, trochu připáleně drhne a do jisté míry připomíná Lutensovu Un bois vanille.
Tahle vůně potěší zejména příznivce hořkých neloupaných mandlí. Tyhle jsou na začátku osvěžené bergamotem. Poté je necháme chvilku macerovat v rumové lázni, abychom je, jakmile oschnou, vmíchali do našlehaného vanilkového krému, podobného tomu, jaký najdeme sve Spiritueuse Double Vanille a znovu zakápneme rumem a posypeme vanilkovým cukrem jen s tím rozdílem, že Noir Tropical nakonec nesklouzne až do pudinku, ale v základu naopak vyzní trochu víc dřevitěji (cedr).