Citrusovým svěženkám se většinou vyhýbám, no tahle není vůbec marná, neboť neroli v ní je jak citrusově nahořklé, tak i kapku nazelenalé a jásavě mýdlové. Doplňuje ho nezralá kyselá mandarinka a je jemně orámováno orosenými okvětními plátky růže. Po rozvonění neroli získává i na jemné dřevitosti, přidává se k němu i pudrové pižmo a téměř nesladká krémová vanilka.
Citrusovým svěženkám se většinou vyhýbám, no tahle není vůbec marná, neboť neroli v ní je jak citrusově nahořklé, tak i kapku nazelenalé a jásavě mýdlové. Doplňuje ho nezralá kyselá mandarinka a je jemně orámováno orosenými okvětními plátky růže. Po rozvonění neroli získává i na jemné dřevitosti, přidává se k němu i pudrové pižmo a téměř nesladká krémová vanilka.