Sladká gurmánka, ale ne ulepená nebo přeslazená. Pomerančová kůra se mihne jen na okamžik a už se začne snášet ve vzdušných obláčcích pudrové kakao. V závějích pokryje čokoládový dezert plněný vanilkovým krémem.
Nerocacao je ze začátku až zeleně hořce kakaová, tak intenzivní, až to drhne. Kakao je surové, jeho chuť a vůně je plná a nepřikrášlená, přesto se až sbíhají sliny. Hustá horká čokoláda, hořká, černá. Až potud dobré. Pak vůně změkne, zvláční a najednou co to? Bambucké máslo. Hm. Mastná, sladká, hmota. Hm. Nerocacao není tak úderná a nedrží tak jako Amamé, ale pořád je to solidní. Podobnost? Ze začátku určitě Chocolate Greedy od Montale. A pak... bambucké máslo :-(
...na vlně dobrot pokračuji,
chci říct´, je to po více stránkách
obžerství!,
aneb
Nerocacao Zeromolecole
Vůně, kterou, částečně, znáte z poutí...
...pražené mandle s cukrem, chladnoucí kakao v porcelánovém hrnku, teplé kakaové sušenky, čokoláda tekoucí vám po prstech s lahodnými stopami pomerančové a kokosové tresti.
A vzduch.
Nerocacao je skrz naskrz jedlá, labužnická, famózně delikatesní!,
ale nejspíš díky zapracovanému vzduchu do vůně,
je lehká(v žádném případě však ne řídká, plytká či jinak mizerná)
jak jarní povětří či noční vánek.
Ačkoliv oficiální popis slibuje vůni šálku horké čokolády, mně jednoznačně ihned po nástřiku evokuje starou dobrou nugátovou Zoru, jíž jsme se rozhodli nastrouhat na drobounké hoblinky. Po rozvonění se pak k ní ještě přidají čokoládové figurky, plněné bílou lanýžovou náplní. Jde sice o intimnější vůni s jemnými závany do okolí, ale na kůži vydrží bez problémů skoro 4 hodiny. Milovnicím slaďáren se určitě bude líbit.
Lalao, do ktorého bolo primiešané instantné kakao. Alebo vianočné kokosovo-kakaové sušienky.
Sladká gurmánka, ale ne ulepená nebo přeslazená. Pomerančová kůra se mihne jen na okamžik a už se začne snášet ve vzdušných obláčcích pudrové kakao. V závějích pokryje čokoládový dezert plněný vanilkovým krémem.
Nerocacao je ze začátku až zeleně hořce kakaová, tak intenzivní, až to drhne. Kakao je surové, jeho chuť a vůně je plná a nepřikrášlená, přesto se až sbíhají sliny. Hustá horká čokoláda, hořká, černá. Až potud dobré. Pak vůně změkne, zvláční a najednou co to? Bambucké máslo. Hm. Mastná, sladká, hmota. Hm. Nerocacao není tak úderná a nedrží tak jako Amamé, ale pořád je to solidní. Podobnost? Ze začátku určitě Chocolate Greedy od Montale. A pak... bambucké máslo :-(
...na vlně dobrot pokračuji,
chci říct´, je to po více stránkách
obžerství!,
aneb
Nerocacao Zeromolecole
Vůně, kterou, částečně, znáte z poutí...
...pražené mandle s cukrem, chladnoucí kakao v porcelánovém hrnku, teplé kakaové sušenky, čokoláda tekoucí vám po prstech s lahodnými stopami pomerančové a kokosové tresti.
A vzduch.
Nerocacao je skrz naskrz jedlá, labužnická, famózně delikatesní!,
ale nejspíš díky zapracovanému vzduchu do vůně,
je lehká(v žádném případě však ne řídká, plytká či jinak mizerná)
jak jarní povětří či noční vánek.
Ačkoliv oficiální popis slibuje vůni šálku horké čokolády, mně jednoznačně ihned po nástřiku evokuje starou dobrou nugátovou Zoru, jíž jsme se rozhodli nastrouhat na drobounké hoblinky. Po rozvonění se pak k ní ještě přidají čokoládové figurky, plněné bílou lanýžovou náplní. Jde sice o intimnější vůni s jemnými závany do okolí, ale na kůži vydrží bez problémů skoro 4 hodiny. Milovnicím slaďáren se určitě bude líbit.