Vůně má být údajně ostrá a čistá jak samurajský meč. No tak to není ani jedno. Začíná směsí svěžích citrusů, nahořklé zeleně a nasládle pikantního hřebíčku, kterou vsypeme do velké mísy z chladného mramoru. Ovšem to nestačí, přimícháme ještě levanduli s práškovým cukrem a přežvykujeme si u toho s Wrigley Spearmint v puse. Zní to divně, já vím, ale ono to ladí dohromady.
No a na závěr, protože jsme si experimentování užili už dost, si jdeme upéct čerstvé mandlové sušenky. Právě jsme je vytáhly z trouby, takže se z nich ještě kouří (směs tonky, ambry a labdana). A navrch si je ještě postrouháme sušenou citronovou kůrou a posypeme několika mikroskopickými krystalky cukru. Dobrou chuť.
Vůně má být údajně ostrá a čistá jak samurajský meč. No tak to není ani jedno. Začíná směsí svěžích citrusů, nahořklé zeleně a nasládle pikantního hřebíčku, kterou vsypeme do velké mísy z chladného mramoru. Ovšem to nestačí, přimícháme ještě levanduli s práškovým cukrem a přežvykujeme si u toho s Wrigley Spearmint v puse. Zní to divně, já vím, ale ono to ladí dohromady.
No a na závěr, protože jsme si experimentování užili už dost, si jdeme upéct čerstvé mandlové sušenky. Právě jsme je vytáhly z trouby, takže se z nich ještě kouří (směs tonky, ambry a labdana). A navrch si je ještě postrouháme sušenou citronovou kůrou a posypeme několika mikroskopickými krystalky cukru. Dobrou chuť.