Mandlově ovocná gurmánka. Spíše ovocná než mandlová - cítím šťavnaté ovoce, hlavně granátové jablko. Při navonění mi připomíná dojem z Euphorie EdP od Kleina (tu mám hodně ráda, Euphorie je ale "plnotučnější"). Amour d'Amandier je lehčí, vzdušnější. Kombinace ovoce a koření (až perníčkového, s lehkým nádechem skořice) je trochu podobná vůni Délice d'Épices a Belle de Minuit, dalším ze stejné řady. V Amour d'Amandier jsou navíc sladké mandle, vanilka a marcipán, ale i marcipán mi připadá šťavnatý do ovocna, takže pro mě je to stále ta odlehčená ovocná kořeněná "Euphorie". Ideální na babí léto a podzim.
Mandlové či marcipánové vůně mám obvykle moc ráda, ale z téhle jsem v úvodní fázi, kombinující přezrálé kiwi, syntetické citrusy, hrachor a spařené mandle poněkud v rozpacích stejně jako ze sladce aldehydového, až lepivého heliotropinu. Teprve po delším rozvonění se objeví hezký se smetanovou vanilkou, který díky přidanému bílému pižmu působí příjemně křehce. Každopádně existují daleko lepší gurmánky tohoto typu.
mňammňammňam…jemné čerstvé mandličky len tak trolinku pocukrované, zjemnené a stmelené tichým bielym santalom a nežným pižmom…to, čo sa tak zúfalo nepodarilo v Praliné de Santal , aj keď tam je to s orieškami, je tu zvladnute profesionálne, graciózne a elegantne…
Sladké mandle s cukrem a vanilkou. Jako dobrůtku ano, jako parfém ne.
Mandlově ovocná gurmánka. Spíše ovocná než mandlová - cítím šťavnaté ovoce, hlavně granátové jablko. Při navonění mi připomíná dojem z Euphorie EdP od Kleina (tu mám hodně ráda, Euphorie je ale "plnotučnější"). Amour d'Amandier je lehčí, vzdušnější. Kombinace ovoce a koření (až perníčkového, s lehkým nádechem skořice) je trochu podobná vůni Délice d'Épices a Belle de Minuit, dalším ze stejné řady. V Amour d'Amandier jsou navíc sladké mandle, vanilka a marcipán, ale i marcipán mi připadá šťavnatý do ovocna, takže pro mě je to stále ta odlehčená ovocná kořeněná "Euphorie". Ideální na babí léto a podzim.
Mandlové či marcipánové vůně mám obvykle moc ráda, ale z téhle jsem v úvodní fázi, kombinující přezrálé kiwi, syntetické citrusy, hrachor a spařené mandle poněkud v rozpacích stejně jako ze sladce aldehydového, až lepivého heliotropinu. Teprve po delším rozvonění se objeví hezký se smetanovou vanilkou, který díky přidanému bílému pižmu působí příjemně křehce. Každopádně existují daleko lepší gurmánky tohoto typu.
mňammňammňam…jemné čerstvé mandličky len tak trolinku pocukrované, zjemnené a stmelené tichým bielym santalom a nežným pižmom…to, čo sa tak zúfalo nepodarilo v Praliné de Santal , aj keď tam je to s orieškami, je tu zvladnute profesionálne, graciózne a elegantne…