...ach ano, takhle by měla vypadat švestka v parfému!.
Lahodná, delikátní ale chutí plná, tlumeně šťavnatá, tmavá...
(poměrně rychlé úvodní ovocné, jednodruhové, sólo)
...a pak, protože vás honí mlsná, máčíte si temně fialové plody do rozpuštěné hořké čokolády, jejíž hořkost ale právě oním teplem zjemněla.
Celá kompozice není o tom, že se cpete jistým druhem vánočního cukroví,
přesto je to slast -
švestky nořené do hnědočerné epikurejské hmoty, v níž se maceruje a měkne i hedvábné pačuli...
...vše působí hladce, hedvábně klouzavě, a
Isvaraya sice voní v hodně tmavých barvách, přesto vnímám i podprahové světlo, jas a lesk.
Pár ingrediencí a stačí to.
Pár ingrediencí a je to nádherné...
...ach ano, takhle by měla vypadat švestka v parfému!.
Lahodná, delikátní ale chutí plná, tlumeně šťavnatá, tmavá...
(poměrně rychlé úvodní ovocné, jednodruhové, sólo)
...a pak, protože vás honí mlsná, máčíte si temně fialové plody do rozpuštěné hořké čokolády, jejíž hořkost ale právě oním teplem zjemněla.
Celá kompozice není o tom, že se cpete jistým druhem vánočního cukroví,
přesto je to slast -
švestky nořené do hnědočerné epikurejské hmoty, v níž se maceruje a měkne i hedvábné pačuli...
...vše působí hladce, hedvábně klouzavě, a
Isvaraya sice voní v hodně tmavých barvách, přesto vnímám i podprahové světlo, jas a lesk.
Pár ingrediencí a stačí to.
Pár ingrediencí a je to nádherné...