Ano, je to příjemná vanilková vůně s karamelovým krémem, zlehka přelitá piňa coladou. V první fázi v ní cítím dokonce i zkaramelizovaný cukr s podtónem lesních jahod podobně jako v Sucre d'Ébène. Po rozvonění se mi i s pomocí bílého pižma promění v nadýchanou cukrovou vatu a tak už zůstane. Akorát mi přijde docela intimní.
Vanilková gurmánka, jak ji dobře umí Italové, nijak komplikovaná, celkem lineární, ale přesto je z ní cítit kvalita. Sladkost je přesně taková, aby milovníci gurmánek byli spokojení, ale vůně je neotravovala. Něco ve stylu Vaniglia od Mazzolariho.
Vanilka s karamelovým krémem je posazena na pižmovém obláčku, je ovoněná rumem a ukotvená špetkou balzamické ambry.
Vanilkový likér...
...něco jako "vaječňák" bez vajec.
Prostě likérově smetanová vanilka.
Pak, po chvilince závan karamelu a kokosu.
Opět s hltem alkoholu v krvi a s ambrově naovocnělou dochutí.
A nakonec, ano, malátnost, rozostřenost, hladko a téměř pomlaskávání, tiché,
s vychutnáváním si tohoto vanilkového zákusku do posledního zbytečku.
Ano, je to příjemná vanilková vůně s karamelovým krémem, zlehka přelitá piňa coladou. V první fázi v ní cítím dokonce i zkaramelizovaný cukr s podtónem lesních jahod podobně jako v Sucre d'Ébène. Po rozvonění se mi i s pomocí bílého pižma promění v nadýchanou cukrovou vatu a tak už zůstane. Akorát mi přijde docela intimní.
Vanilková gurmánka, jak ji dobře umí Italové, nijak komplikovaná, celkem lineární, ale přesto je z ní cítit kvalita. Sladkost je přesně taková, aby milovníci gurmánek byli spokojení, ale vůně je neotravovala. Něco ve stylu Vaniglia od Mazzolariho.
Vanilka s karamelovým krémem je posazena na pižmovém obláčku, je ovoněná rumem a ukotvená špetkou balzamické ambry.