...nádhera!
Páni!! - něco takového!?!…, to je bomba, pecka, nářez!…
Syté medové ovoce, rozvařené do hladké hmoty, kterou sotva utáhnete vařečkou…,
růže(nemůžu si pomoct´, já je cítím…?.)
A pižmo - v téhle vůni je nasládlé, rozkošnicky si vrnící v prachových peřinách…
A zázvor?…
- ten vůni dodává jiskru a „pohyb“....,
aby samou opulentností nezlenivěla…
18/03/09
Jemnou pikantní vůni zázvoru v parfémech obecně zbožňuju a tady je na začátku opravdu nádherný. V kombinaci s čerstvě utrženou ostružinou, do níž jste se právě zakousli, a pár kuličkami černého rybízu, příjemně osvěžuje. V téhle fázi to vždycky se mnou hodně cloumá, zda si ji přece jen nepořídit třeba na léto.
Jenže ono mu to vydrží asi jen patnáct až dvacet minut a na ruce mi zůstane už jen směs šťavnatého červeného ovoce s bílým pižmem a zázvor do toho jen tak občas nesměle škytne. A to by mi ani nevadilo, že je spíše tělovější, protože na "svěženku" drží velmi dobře, jenom je prostě víc musk než ginger.
...nádhera!
Páni!! - něco takového!?!…, to je bomba, pecka, nářez!…
Syté medové ovoce, rozvařené do hladké hmoty, kterou sotva utáhnete vařečkou…,
růže(nemůžu si pomoct´, já je cítím…?.)
A pižmo - v téhle vůni je nasládlé, rozkošnicky si vrnící v prachových peřinách…
A zázvor?…
- ten vůni dodává jiskru a „pohyb“....,
aby samou opulentností nezlenivěla…
18/03/09
Jemnou pikantní vůni zázvoru v parfémech obecně zbožňuju a tady je na začátku opravdu nádherný. V kombinaci s čerstvě utrženou ostružinou, do níž jste se právě zakousli, a pár kuličkami černého rybízu, příjemně osvěžuje. V téhle fázi to vždycky se mnou hodně cloumá, zda si ji přece jen nepořídit třeba na léto.
Jenže ono mu to vydrží asi jen patnáct až dvacet minut a na ruce mi zůstane už jen směs šťavnatého červeného ovoce s bílým pižmem a zázvor do toho jen tak občas nesměle škytne. A to by mi ani nevadilo, že je spíše tělovější, protože na "svěženku" drží velmi dobře, jenom je prostě víc musk než ginger.