Jak voněla původní Green Water v podání Vincenta Rouberta, o jejíž reedici se Cecile Zarokian pokusila interpretovat, bohužel netuším. Ta od Cecile ale rozhodně stojí za pozornost. Použila totiž příjemně svíravý bergamot s neroli a přírodními bio citrusy, smíchala je s bazalkou, chladivou kořenitou mátou a špetkou palčivě dřevitého hřebíčku a římského kmínu a usadila na mechový podklad s hořkoslanou balzámvovou ambergris, čímž vznikla naprosto perfektní aromatická citrusová kolínská s tóny chypre.
Jak voněla původní Green Water v podání Vincenta Rouberta, o jejíž reedici se Cecile Zarokian pokusila interpretovat, bohužel netuším. Ta od Cecile ale rozhodně stojí za pozornost. Použila totiž příjemně svíravý bergamot s neroli a přírodními bio citrusy, smíchala je s bazalkou, chladivou kořenitou mátou a špetkou palčivě dřevitého hřebíčku a římského kmínu a usadila na mechový podklad s hořkoslanou balzámvovou ambergris, čímž vznikla naprosto perfektní aromatická citrusová kolínská s tóny chypre.