Vzpomínáte na pikantní kakao s oříškovými tóny z Anima Dulcis? Dominique Dubrana tady namíchal sice celkově trochu méně sofistikovaný, přesto důstojný, typově podobný kořenitý elixír srovnatelné intenzity a výdrže s palčivě dřevitým hřebíčkem, příjemně živočišnou skořicí a mikroskopickou špetičkou drceného pepře. Použitá vanilka sice není mexická, i tak ale kakau dodává lahodnou čokoládovou mléčnost.
Vzpomínáte na pikantní kakao s oříškovými tóny z Anima Dulcis? Dominique Dubrana tady namíchal sice celkově trochu méně sofistikovaný, přesto důstojný, typově podobný kořenitý elixír srovnatelné intenzity a výdrže s palčivě dřevitým hřebíčkem, příjemně živočišnou skořicí a mikroskopickou špetičkou drceného pepře. Použitá vanilka sice není mexická, i tak ale kakau dodává lahodnou čokoládovou mléčnost.