Skořicoví šneci, kterým do těsta někdo přilil panáka rumu, s polevou ze zkaramelizovaného třtinového cukru. Vlastně to není ani tak gurmánské, jako spíš sladce kořenité, s balzamickou slaměnkou bez ulepenosti a po rozvonění s jemnými podtóny kakaa. V základu se značnou dávkou bílého pižma prohřátého krémově tonkovou ambrou, díky kterému se jakoby prolne s vlastní zahřátou kůží nositele, než aby na ní jen tak "seděla". Vůně překvapivě není vůbec těžká nebo přeslazená.
Podoba s Ambre Narguilé? V té je jablečný štrůdl, který tady zcela chybí, a skořice je jemnější.
Nebo Morph Cruda? Ta je naopak sladší, ambrovější a hutnější než Dolcelisir, s kapkou živočišna.
Skořicoví šneci, kterým do těsta někdo přilil panáka rumu, s polevou ze zkaramelizovaného třtinového cukru. Vlastně to není ani tak gurmánské, jako spíš sladce kořenité, s balzamickou slaměnkou bez ulepenosti a po rozvonění s jemnými podtóny kakaa. V základu se značnou dávkou bílého pižma prohřátého krémově tonkovou ambrou, díky kterému se jakoby prolne s vlastní zahřátou kůží nositele, než aby na ní jen tak "seděla". Vůně překvapivě není vůbec těžká nebo přeslazená.
Podoba s Ambre Narguilé? V té je jablečný štrůdl, který tady zcela chybí, a skořice je jemnější.
Nebo Morph Cruda? Ta je naopak sladší, ambrovější a hutnější než Dolcelisir, s kapkou živočišna.