Jemný rýžový krém, který je ze zrn rozemletých na prach, nadýchaný a mléčně bílý jako pěna na květinovém mýdle. Z gurmánských ingrediencí je tu už jenom suše dřevitý muškátový oříšek, právě vyloupnutý ze skořápky šikovnýma rukama mulatek v tovární hale v Gouyave na Grenadě, kde je vzduch prosycený muškátovým prachem vznášejícím se nad dřevěnými lískami a jutovými pytli.
Jasmín a kosatec přeladí gurmánku do pudrova a přenesou ji na toaletní stolek, kde stojí otevřená dóza s tělovým krémem vonícím po mýdlovém pižmu, mošusovém semínku a hladkém santalu. A ještě něco, co vůni dodává luxusnější dotek. Jemně kožené labdanum, jako by vedle dózy s krémem ležela i kožená taštička na šminky.
Název je odvozený od rýžové burzy s japonské Osace, kterou tamní Samurajové založili již v roce 1697. Ale rýži zde jako takovou rozhodně nečekejte. Dojima je podobně jako Santal-Basmati (Affiniscence) vůní příjemně nasládlého rýžového pudru a podobně laděného kosatce s bílým pižmem a mléčným santalem. Jen v tomhle případě jej místo kašmeranu zahřívá mošusové semínko s ambrou a navíc obsahuje špetku muškátového oříšku.
Jemný rýžový krém, který je ze zrn rozemletých na prach, nadýchaný a mléčně bílý jako pěna na květinovém mýdle. Z gurmánských ingrediencí je tu už jenom suše dřevitý muškátový oříšek, právě vyloupnutý ze skořápky šikovnýma rukama mulatek v tovární hale v Gouyave na Grenadě, kde je vzduch prosycený muškátovým prachem vznášejícím se nad dřevěnými lískami a jutovými pytli.
Jasmín a kosatec přeladí gurmánku do pudrova a přenesou ji na toaletní stolek, kde stojí otevřená dóza s tělovým krémem vonícím po mýdlovém pižmu, mošusovém semínku a hladkém santalu. A ještě něco, co vůni dodává luxusnější dotek. Jemně kožené labdanum, jako by vedle dózy s krémem ležela i kožená taštička na šminky.
Název je odvozený od rýžové burzy s japonské Osace, kterou tamní Samurajové založili již v roce 1697. Ale rýži zde jako takovou rozhodně nečekejte. Dojima je podobně jako Santal-Basmati (Affiniscence) vůní příjemně nasládlého rýžového pudru a podobně laděného kosatce s bílým pižmem a mléčným santalem. Jen v tomhle případě jej místo kašmeranu zahřívá mošusové semínko s ambrou a navíc obsahuje špetku muškátového oříšku.