...máčet si, slastně nořit prsty do čokoládového likéru.
A jak chutná/voní tenhle likér.?.:
1 smetana na šlehání(červeno bílá krabička. Je prostě the best of)
1 tabulka kvalitní tmavé čokolády(óká, stačí i ta na vaření Figaro)
1 salko
3 ledové kaštany klasik
0,5l Grants Triple Wood Whiskey
- ve smetaně nechat za občasného míchání rozpustit ledové kaštany i tabulku čokolády. Pak v tom rozmíchat/rozšlehat salko i rum.
- nechat chladit.
Vynikající!.
Likér.
I vůně...
...a i proto, protože má v sobě trochu umazanou teplou živočišnost. Nejspíš ale ze studenýho, ne zrovna nablejskanýho auťáku...
Přichází čokoládové obžerství. A přináší s sebou kousky vysokoprocentní tmavé čokolády, lehce poprášené kakaem a najemno namletou skořicí, ale také lahodnou, vanilkově mléčnou čokoládu s lískovými oříšky.
...máčet si, slastně nořit prsty do čokoládového likéru.
A jak chutná/voní tenhle likér.?.:
1 smetana na šlehání(červeno bílá krabička. Je prostě the best of)
1 tabulka kvalitní tmavé čokolády(óká, stačí i ta na vaření Figaro)
1 salko
3 ledové kaštany klasik
0,5l Grants Triple Wood Whiskey
- ve smetaně nechat za občasného míchání rozpustit ledové kaštany i tabulku čokolády. Pak v tom rozmíchat/rozšlehat salko i rum.
- nechat chladit.
Vynikající!.
Likér.
I vůně...
...a i proto, protože má v sobě trochu umazanou teplou živočišnost. Nejspíš ale ze studenýho, ne zrovna nablejskanýho auťáku...
Přichází čokoládové obžerství. A přináší s sebou kousky vysokoprocentní tmavé čokolády, lehce poprášené kakaem a najemno namletou skořicí, ale také lahodnou, vanilkově mléčnou čokoládu s lískovými oříšky.