"Něžná gurmánka". Je to potvůrka, nutí ke stálému zkoumání, převracím ruku div ne naruby, abych nosem zachytila zas jinou polohu vůně. To je přesně ten typ zimní vůně, co bude v davu vzbuzovat pátrací reflex surikat. Mrkla jsem na složení, růži jsem hned nerozlišila, není k poznání, snad jen v těžce uchopitelném podkresu. Nejvíce vnímám skořici, štipec hřebíčku, mléčnou tonku, ambru jen podprahově. Ještě tam mám jakousi kakaovou prašnost a rozinku kápnutou karamelem, kterým se zdobí cappuccino. Není to příliš sladké ani ulepené, je to krásné, dostává pracovní název Zimní náladovka.
U rozprašovače nápadně připomíná Ambre Narguilé, ale po nástřiku se projeví jinak. Společný mají samozřejmě štrůdl s rozinkami a skořicí, avšak je jí víc a místo rumu a medu pracuje se směsí svěží bergamotu, cedru a špetky kmínu, čímž nepůsobí tak ulepeně a čistokrevně gurmánsky jako Hermes, nýbrž i lehce orientálně. Pak už přichází na řadu samotný štrůdl, který je navrch posypaný palčivě dřevitým hřebíčkem. Dalším typově společným bodem je až ambrovanilkový základ s tím, že Cruda pracuje s větším množstvím vanilky a nadýchaného bílého pižma. Ve srovnání s AN má dokonce lepší intenzitu a výdrž, což z ní pro mě osobně dělá vítěze.
"Něžná gurmánka". Je to potvůrka, nutí ke stálému zkoumání, převracím ruku div ne naruby, abych nosem zachytila zas jinou polohu vůně. To je přesně ten typ zimní vůně, co bude v davu vzbuzovat pátrací reflex surikat. Mrkla jsem na složení, růži jsem hned nerozlišila, není k poznání, snad jen v těžce uchopitelném podkresu. Nejvíce vnímám skořici, štipec hřebíčku, mléčnou tonku, ambru jen podprahově. Ještě tam mám jakousi kakaovou prašnost a rozinku kápnutou karamelem, kterým se zdobí cappuccino. Není to příliš sladké ani ulepené, je to krásné, dostává pracovní název Zimní náladovka.
U rozprašovače nápadně připomíná Ambre Narguilé, ale po nástřiku se projeví jinak. Společný mají samozřejmě štrůdl s rozinkami a skořicí, avšak je jí víc a místo rumu a medu pracuje se směsí svěží bergamotu, cedru a špetky kmínu, čímž nepůsobí tak ulepeně a čistokrevně gurmánsky jako Hermes, nýbrž i lehce orientálně. Pak už přichází na řadu samotný štrůdl, který je navrch posypaný palčivě dřevitým hřebíčkem. Dalším typově společným bodem je až ambrovanilkový základ s tím, že Cruda pracuje s větším množstvím vanilky a nadýchaného bílého pižma. Ve srovnání s AN má dokonce lepší intenzitu a výdrž, což z ní pro mě osobně dělá vítěze.