Zvláštní kombinace hřejivě kořenitého santalového dřeva a suchého kakaového poprašku, kde mě ovšem ruší broskvová šťáva. Vůně je nasládlá, pižmově kořenitá, ale kvůli té broskvi na mě jinak zajímavá kombinace působí upatlaně.
Recept na stoprocentně přírodní dřevitou gurmánku podle Laurie Ericksona? Nejprve vezmeme zázvorový kořen, pečlivě ho očistíme a nastrouháme. Potom ho smícháme se surovým kakaem, skořicí a hřebíčkem a vytvoříme hustou tmavě čokoládovou hmotu. Mezitím si vyndáme broskvový kompot a jednotlivé půlky broskví touto hmotou potřeme a ozdobíme několika kávovými zrnky. Tím končí hlavní gurmánská část.
Po delším rozvonění konečně nastupuje dřevitá fáze s hřejivým mošusovým semínkem, zastoupená santalem, který zásluhou této krémové hmoty působí příjemně mléčně, a virginským cedrem. A právě ten vytváří dojem, jakože jste po lahodných broskvích s kořenitým kakaovým krémem a šálku tmavé kávy neměli nic lepšího na práci, než si jít ořezat tužky. Každopádně to nic nemění na tom, že je to jedna z nejoriginálnějších santalovek s neskutečnou výdrží, jaké jsem kdy vyzkoušela.
Gurmánka, kde v začátku cítím vše. Kakao, kávu i vanilku ale bohužel pod nějakým cedrovým závojem a santalem. Kakao začíná být zatuchlé.
Zvláštní kombinace hřejivě kořenitého santalového dřeva a suchého kakaového poprašku, kde mě ovšem ruší broskvová šťáva. Vůně je nasládlá, pižmově kořenitá, ale kvůli té broskvi na mě jinak zajímavá kombinace působí upatlaně.
Recept na stoprocentně přírodní dřevitou gurmánku podle Laurie Ericksona? Nejprve vezmeme zázvorový kořen, pečlivě ho očistíme a nastrouháme. Potom ho smícháme se surovým kakaem, skořicí a hřebíčkem a vytvoříme hustou tmavě čokoládovou hmotu. Mezitím si vyndáme broskvový kompot a jednotlivé půlky broskví touto hmotou potřeme a ozdobíme několika kávovými zrnky. Tím končí hlavní gurmánská část.
Po delším rozvonění konečně nastupuje dřevitá fáze s hřejivým mošusovým semínkem, zastoupená santalem, který zásluhou této krémové hmoty působí příjemně mléčně, a virginským cedrem. A právě ten vytváří dojem, jakože jste po lahodných broskvích s kořenitým kakaovým krémem a šálku tmavé kávy neměli nic lepšího na práci, než si jít ořezat tužky. Každopádně to nic nemění na tom, že je to jedna z nejoriginálnějších santalovek s neskutečnou výdrží, jaké jsem kdy vyzkoušela.