Gurmánská chypre. Hrst větrového zeleného kardamomu smíchaného s pepřem roztlučeme v hmoždíři a použijeme při přípravě kávy a čaje. Osladíme a relaxujeme. A čekáme na drydown, který s vanilkovou ambrou, pačuli a semišovým labdanem připomene moderní chypre.
Bertrand Duchaufour už několikrát ukázal, že chyprovky jsou jeho doménou. V této pracuje se stejným akordem upraveného větvičníku a ambrovanilky jako v Chypre Palatin, doplněným o pačuli. Jen zde použil místo kůže semišový šafrán s labdanem a osvěžil šálkem ledového černého čaje s chladivým kardamonem a kapkou bergamotu, k němuž přidal i trochu kávy z Noir Exquis.
Gurmánská chypre. Hrst větrového zeleného kardamomu smíchaného s pepřem roztlučeme v hmoždíři a použijeme při přípravě kávy a čaje. Osladíme a relaxujeme. A čekáme na drydown, který s vanilkovou ambrou, pačuli a semišovým labdanem připomene moderní chypre.
Bertrand Duchaufour už několikrát ukázal, že chyprovky jsou jeho doménou. V této pracuje se stejným akordem upraveného větvičníku a ambrovanilky jako v Chypre Palatin, doplněným o pačuli. Jen zde použil místo kůže semišový šafrán s labdanem a osvěžil šálkem ledového černého čaje s chladivým kardamonem a kapkou bergamotu, k němuž přidal i trochu kávy z Noir Exquis.