Jaj, to je mi gurmánská slaďárna - no teda dobře, ty první citrusové okamžiky sice ještě nic nenaznačily, jenže pak jsem byla přímo zavalená sladkostmi. Pražené mandle obalené v marcipánu, zákusek, v němž je víc našlehaného kávového krému než těsta. A kde je prosím ten uváděný jasmín? Zdrhnul přede mnou na Sicílii?
Vanilka, která se objevila později, byla paradoxně nejméně sladká a vrátila tak vůni z původní přeslazenosti pro mě na přijatelnou úroveň. Ale abychom zůstali v té gurmánské rovině, na závěr mi byla ve stínu cedrové aleje naservírována káva, ozdobená stroužkem vanilky a šlehačkou.
Veľmi sladká, hladká, mliečna vanilkovo mandľová vôňa, asi ako krém do koláčov...výrazne zriedená by mohla byť príjemnou zimnou vôňou, toto je ako piť Salko namiesto mlieka...
Jaj, to je mi gurmánská slaďárna - no teda dobře, ty první citrusové okamžiky sice ještě nic nenaznačily, jenže pak jsem byla přímo zavalená sladkostmi. Pražené mandle obalené v marcipánu, zákusek, v němž je víc našlehaného kávového krému než těsta. A kde je prosím ten uváděný jasmín? Zdrhnul přede mnou na Sicílii?
Vanilka, která se objevila později, byla paradoxně nejméně sladká a vrátila tak vůni z původní přeslazenosti pro mě na přijatelnou úroveň. Ale abychom zůstali v té gurmánské rovině, na závěr mi byla ve stínu cedrové aleje naservírována káva, ozdobená stroužkem vanilky a šlehačkou.
Veľmi sladká, hladká, mliečna vanilkovo mandľová vôňa, asi ako krém do koláčov...výrazne zriedená by mohla byť príjemnou zimnou vôňou, toto je ako piť Salko namiesto mlieka...