Počáteční sladko-červenorybízový nářez se postupně zklidnil a za rybízem se objevily slabé kytky a něco ambrové sladkosti. Není to žádná ovocněkvětinová pecka, ale příjemně sladká a teplá vůně. Výborná do chladnějšího počasí, navíc se solidní výdrží.
čistý parfém:
V téhle koncentraci voní v první fázi jako zavařenina z červeného ovoce (dominuje rybíz), do níž vmícháme i několik broskví a okořeníme ji jemně štiplavou skořicí. Jak ji zahříváme dál, přidáme i pár zralých meruněk (vonokvětka) a několik kvítků ovocného jasmínu. Až sem se mi líbí stejně jako kdysi, když jsem ji zkoušela úplně poprvé.
No bohužel v další fázi jasmín zgumovatí a vůně sklouzne do angelovského základu s lehce tlejícím pačuli, lepivým karamelem, ambrou a pižmem a s tím si moje kůže a nos prostě nerozumí. A stejně jako Angel drží jak přibítá. Za gurmánku bych ji ale neoznačila, spíš za jednu z nepřeberné řady dnešních tzv. moderních ovocných chypre.
Počáteční sladko-červenorybízový nářez se postupně zklidnil a za rybízem se objevily slabé kytky a něco ambrové sladkosti. Není to žádná ovocněkvětinová pecka, ale příjemně sladká a teplá vůně. Výborná do chladnějšího počasí, navíc se solidní výdrží.
čistý parfém:
V téhle koncentraci voní v první fázi jako zavařenina z červeného ovoce (dominuje rybíz), do níž vmícháme i několik broskví a okořeníme ji jemně štiplavou skořicí. Jak ji zahříváme dál, přidáme i pár zralých meruněk (vonokvětka) a několik kvítků ovocného jasmínu. Až sem se mi líbí stejně jako kdysi, když jsem ji zkoušela úplně poprvé.
No bohužel v další fázi jasmín zgumovatí a vůně sklouzne do angelovského základu s lehce tlejícím pačuli, lepivým karamelem, ambrou a pižmem a s tím si moje kůže a nos prostě nerozumí. A stejně jako Angel drží jak přibítá. Za gurmánku bych ji ale neoznačila, spíš za jednu z nepřeberné řady dnešních tzv. moderních ovocných chypre.