Jde o kanadskou módní návrhářku, která je známá kromě haute couture i svými modely svatebních šatů a počátkem roku uvedla ve spolupráci s parfumérkou Evelyn El Koubina trh i první dvě vůně, přičemž v tomto případě má jít o kořenitý unisex. A dočetla jsem se i cosi o inspiraci Montrealem.
Na úvod úvod tu máme svěží citrusy přes které se jako lavina převalí sladký javorový sirup (toť jediná spojitost s Kanadou ) s kapkou medu a připáleným karamelem, který svou začouzeností zabraňuje vyložené ulepenosti. Po rozvonění si do sirupu přihodíme konečně nějaké to koření: jednak teplou, téměř nesladkou "prachovou" skořici a trochu štiplavého kardamomu a nalijeme do dřevěné misky ze suchého cedru. K jídlu dobré, ale takový typ gurmánek je na mně osobně už moc, svírá mi to útroby.
Jde o kanadskou módní návrhářku, která je známá kromě haute couture i svými modely svatebních šatů a počátkem roku uvedla ve spolupráci s parfumérkou Evelyn El Koubina trh i první dvě vůně, přičemž v tomto případě má jít o kořenitý unisex. A dočetla jsem se i cosi o inspiraci Montrealem.
Na úvod úvod tu máme svěží citrusy přes které se jako lavina převalí sladký javorový sirup (toť jediná spojitost s Kanadou ) s kapkou medu a připáleným karamelem, který svou začouzeností zabraňuje vyložené ulepenosti. Po rozvonění si do sirupu přihodíme konečně nějaké to koření: jednak teplou, téměř nesladkou "prachovou" skořici a trochu štiplavého kardamomu a nalijeme do dřevěné misky ze suchého cedru. K jídlu dobré, ale takový typ gurmánek je na mně osobně už moc, svírá mi to útroby.