Květinovka s ovocem - začátek je nakysle jablečný, potom přejde do jasmínového čaje s nakyslým jablkem a pak už jen vanilkovo santalově sládne. Pouze na konci je santalu na můj vkus i čich trochu moc.
Jak může vonět radost?
Okamžik bezstarostného bytí
s myslí lehkou rozkvetlou loukou jít
když od radosti můj pohled svítí
a mám chuť i za bílého dne snít ...
Hedvábná prachovost ... snažím se uchopit nějakou složku, zařadit si vůni, připodobnit k něčemu. V okamžiku, kdy už už vím ... prachové částečky se rozvíří ... je to pryč, vůně si se mnou hraje a chybí jen zvonivý smích, ale i ten lze domyslet.
Může radost vonět bíle? Proč ne.
Bílé hedvábí ... dotek nevinnosti.
Lehounká ovocnost ... náznak hravosti.
Květiny ... přítomnost něhy ... ženskosti.
Je typem vůně pro dobrou náladu, v níž se počáteční svěží zeleň pozvolna mění ve směs jablečného džusu, konvalinek a vanilky. Prostor dostává znovu až po rozvonění a spolu s vanilkou a pižmem vytvoří měkce nadýchanou pudrovou vůni. Nejideálněji se rozvoní na jaře, kdy pižmo v ní nemá tendenci drhnout a dobře drží.
Květinovka s ovocem - začátek je nakysle jablečný, potom přejde do jasmínového čaje s nakyslým jablkem a pak už jen vanilkovo santalově sládne. Pouze na konci je santalu na můj vkus i čich trochu moc.
Jak může vonět radost?
Okamžik bezstarostného bytí
s myslí lehkou rozkvetlou loukou jít
když od radosti můj pohled svítí
a mám chuť i za bílého dne snít ...
Hedvábná prachovost ... snažím se uchopit nějakou složku, zařadit si vůni, připodobnit k něčemu. V okamžiku, kdy už už vím ... prachové částečky se rozvíří ... je to pryč, vůně si se mnou hraje a chybí jen zvonivý smích, ale i ten lze domyslet.
Může radost vonět bíle? Proč ne.
Bílé hedvábí ... dotek nevinnosti.
Lehounká ovocnost ... náznak hravosti.
Květiny ... přítomnost něhy ... ženskosti.
Je typem vůně pro dobrou náladu, v níž se počáteční svěží zeleň pozvolna mění ve směs jablečného džusu, konvalinek a vanilky. Prostor dostává znovu až po rozvonění a spolu s vanilkou a pižmem vytvoří měkce nadýchanou pudrovou vůni. Nejideálněji se rozvoní na jaře, kdy pižmo v ní nemá tendenci drhnout a dobře drží.