Vzduch ztěžknul mokrou mlhou a spadané listí se lepí k chodníku. Některé z listů jsou ještě krásně barevné, některé svítí oranžově stejně jako kůra z pomeranče, kterou právě cítím ze svých prstů …
Nahořklá svěžest pomerančové kůry pomalu sládne vanilkou, přidá se také hřejivá štiplavost zázvoru a špetka jasmínové omamnosti. Potom kakaem zavoní hoblinky hořké čokolády a hle na tu pikantní podzimní laskominu, které nechybí i trocha osobité dráždivosti. Máme tady sladkost se sex appealem.
V téhle odnoži byl vypuštěn jasmín a k hořké pomerančové kůře byla přidána kompotovaná hruška s jiskřivým zázvorem. A zde už je ten pomeranč společně se zázvorem opravdu kandovaný. Té namleté kávy moc nepobrala, jen pár zrníček, ale musím uznat, že na rozdíl od klasického Code by se tady dal na pár minut najít určitý spojovací bod s Noir Exquis v obráceném poměru kandovaný pomeranč a káva.
Přesto bych je za vyloženě podobné bych neoznačila, jelikož Ultimate po rozvonění sklouzne do klasického Code, jen vanilkovějšího, zatímco v Noir Exquis máme navíc kaštany, vlašské ořechy a víc dřeva. Každopádně tohle je poprvé, kdy můžu říct, že se Armanimu nějaká odnož opravdu povedla (a možná i o chlup víc než ta původní).
Vzduch ztěžknul mokrou mlhou a spadané listí se lepí k chodníku. Některé z listů jsou ještě krásně barevné, některé svítí oranžově stejně jako kůra z pomeranče, kterou právě cítím ze svých prstů …
Nahořklá svěžest pomerančové kůry pomalu sládne vanilkou, přidá se také hřejivá štiplavost zázvoru a špetka jasmínové omamnosti. Potom kakaem zavoní hoblinky hořké čokolády a hle na tu pikantní podzimní laskominu, které nechybí i trocha osobité dráždivosti. Máme tady sladkost se sex appealem.
V téhle odnoži byl vypuštěn jasmín a k hořké pomerančové kůře byla přidána kompotovaná hruška s jiskřivým zázvorem. A zde už je ten pomeranč společně se zázvorem opravdu kandovaný. Té namleté kávy moc nepobrala, jen pár zrníček, ale musím uznat, že na rozdíl od klasického Code by se tady dal na pár minut najít určitý spojovací bod s Noir Exquis v obráceném poměru kandovaný pomeranč a káva.
Přesto bych je za vyloženě podobné bych neoznačila, jelikož Ultimate po rozvonění sklouzne do klasického Code, jen vanilkovějšího, zatímco v Noir Exquis máme navíc kaštany, vlašské ořechy a víc dřeva. Každopádně tohle je poprvé, kdy můžu říct, že se Armanimu nějaká odnož opravdu povedla (a možná i o chlup víc než ta původní).