Ambrovka v podobě teplého štrůdlu se skořicí, ve které jsou místo rozinek malinoostružiny namočené ve sladkém karibském rumu. Tady se evidentně opisovalo u Hermessence Ambre Narguilé...a nutno uznat, že se opisovalo na výbornou.
Gurmánská ambra. Voní jako likérově hustá jablečná šťáva s vanilkovým cukrem a skořicí, která vytekla na plech z čerstvě upečeného jablečného štrůdlu. S orientálním dotykem tabáku a semišového labdana.
Podoba s Ambre Narguilé.
První přivonění a -
je to hezčí než Vanille de Zanzibar.?!
L A H O D N Á likérovitá ambra.
Zalitá zlatý sluncem, prohřívaná až jemně pálící pouštními písky, něhou laskající jak měkká náruč orientálních tanečnic, jejichž oči blýskají zpoza bezgravitačních závojíčků, omamující jako kouř z vodní dýmky a drahých doutníků, zmalátňující a svádějící k lenošení, zpomalení tempa, jak sotva tekoucí tavená zlatistě oranžová pryskyřice.
Zavřu oči a
Tonka Imperiale Guerlain se špetkou Tobacco Vanille Tom Ford.
PS1: někdy k popisu stačí pár slov...
PS2: nerada, ale musím přiznat/napsat - tahle vůně s vhodným outfitem je zatraceně sexy
PS3: jo, a musí být parádní i pro alfa samce, a pro pracháče
při letmém vyzkoušení cítím sladkou, jablečně-medovou vůni se skořicí - maminka vaří dušená jablka s cukrem a kořením a kolečkem citronu v kastrůlku jako lahodnou přesnídávku z padanek. tu musím mít na zimu, aby mě hřála!
a z odstřiku důkladně je to takhle:
první závan - kvalitní alkohol s lehce ovocnou vůní, něco jako špiritus v začátku Spiritueuse Double Vanille, ale vůně vynikajícího třešňového likéru rychle vyvane a převládnou ovocné tóny rozehřátého kompotu či dušeného ovoce, přesně jako při prvním letmém vyzkoušení. brzy do kastrůlku přihodíme koření - skořici, vanilkový lusk a ještě něco dalšího, lahodně pryskyřičně vonícího.. přisladíme a zesílíme plamen a zanedlouho přece jenom přidáme kapku toho cherry co jsme na začátku otevřeli, čistě pro chuť:-) mícháme a obsah kastrůlku se už táhne jako hustý, medový kořeněný sirup. hřeje skořicí, medem a vanilkou...
asi po hodině pak obsah kastrůlku výrazně načichnul vůní vařečky, kterou ho pořád míchám, je suše dřevitý až dře na jazyku, když olíznutím vařečky chutnávám
po třech hodinách mám deja-vu: tohle je Cuir beluga! Teplá, sladce vanilkově semišová kůžička malého bílého zvířátka
narozdíl od guerlainovské delfíní kůže jí ale stále zůstává ten ovocný podtón.
Ambrovka v podobě teplého štrůdlu se skořicí, ve které jsou místo rozinek malinoostružiny namočené ve sladkém karibském rumu. Tady se evidentně opisovalo u Hermessence Ambre Narguilé...a nutno uznat, že se opisovalo na výbornou.
Gurmánská ambra. Voní jako likérově hustá jablečná šťáva s vanilkovým cukrem a skořicí, která vytekla na plech z čerstvě upečeného jablečného štrůdlu. S orientálním dotykem tabáku a semišového labdana.
Podoba s Ambre Narguilé.
První přivonění a -
je to hezčí než Vanille de Zanzibar.?!
L A H O D N Á likérovitá ambra.
Zalitá zlatý sluncem, prohřívaná až jemně pálící pouštními písky, něhou laskající jak měkká náruč orientálních tanečnic, jejichž oči blýskají zpoza bezgravitačních závojíčků, omamující jako kouř z vodní dýmky a drahých doutníků, zmalátňující a svádějící k lenošení, zpomalení tempa, jak sotva tekoucí tavená zlatistě oranžová pryskyřice.
Zavřu oči a
Tonka Imperiale Guerlain se špetkou Tobacco Vanille Tom Ford.
PS1: někdy k popisu stačí pár slov...
PS2: nerada, ale musím přiznat/napsat - tahle vůně s vhodným outfitem je zatraceně sexy
PS3: jo, a musí být parádní i pro alfa samce, a pro pracháče
při letmém vyzkoušení cítím sladkou, jablečně-medovou vůni se skořicí - maminka vaří dušená jablka s cukrem a kořením a kolečkem citronu v kastrůlku jako lahodnou přesnídávku z padanek. tu musím mít na zimu, aby mě hřála!
a z odstřiku důkladně je to takhle:
první závan - kvalitní alkohol s lehce ovocnou vůní, něco jako špiritus v začátku Spiritueuse Double Vanille, ale vůně vynikajícího třešňového likéru rychle vyvane a převládnou ovocné tóny rozehřátého kompotu či dušeného ovoce, přesně jako při prvním letmém vyzkoušení. brzy do kastrůlku přihodíme koření - skořici, vanilkový lusk a ještě něco dalšího, lahodně pryskyřičně vonícího.. přisladíme a zesílíme plamen a zanedlouho přece jenom přidáme kapku toho cherry co jsme na začátku otevřeli, čistě pro chuť:-) mícháme a obsah kastrůlku se už táhne jako hustý, medový kořeněný sirup. hřeje skořicí, medem a vanilkou...
asi po hodině pak obsah kastrůlku výrazně načichnul vůní vařečky, kterou ho pořád míchám, je suše dřevitý až dře na jazyku, když olíznutím vařečky chutnávám
po třech hodinách mám deja-vu: tohle je Cuir beluga! Teplá, sladce vanilkově semišová kůžička malého bílého zvířátka
narozdíl od guerlainovské delfíní kůže jí ale stále zůstává ten ovocný podtón.