databáze 176794 vůní od 11006 značek a 2165 parfumérů

1001 Ouds Annick Goutal / Goutal Paris

1001 Ouds
značka: Annick Goutal / Goutal Paris
parfumér: Doyen, Isabelle , Goutal, Camille
rok: 2015
určení: unisex
složení: papyrus, myrha, oud, růže, guajakové dřevo, bříza, pepř

kolekce Les Absolus d'Annick Goutal

Tito uživatelé vůni
Diskuze:
Komentáře k vůni (2)
Avatar
ModestMourek (06.2.2019 )

Tisíc a jeden oud. A není to málo, Antone Pavloviči? Nebylo by, kdyby tu nějaký oud byl. Velká sklenice malinové šťávy doplněná peprným guajakem, skořicí, zemitým papyrem a sladce dřevitou myrhou oud sice nenahradí, ale alespoň zajímavě voní. Výdrž přesahuje 6 hodin.

Avatar
wendulka (29.12.2015 )

Úvodní vůně této nové kolekce je jedinou, která má v portfoliu značky premiéru, pokud jde o hlavní ingredienci a vzhledem k neutichajícímu trendu posledních let asi bylo nemožné, aby vůně Annick Goutal zůstaly stranou. Propagační materiály vám sice řeknou, že to byla arabská princezna, kdo seznámil Annick Goutal s krásou oudových vůní při její návštěvě butiku na Rue de Castiglione, nicméně těch 1001 oudů je třeba brát s hodně velkou rezervou ;) .

Tenhle oud je totiž velmi krotký a to tak, že ani není medicinální. Příjemné ale je, že to ani není klasická oudová růže, jakých jsme byli v posledních letech svědky. Je to prostě jen zakouřená hořká dřevitost, jemně zdůrazněná guajakovým dřevem, pikantním pepřem a břízou a lehce osvěžená růží. Zkráceně řečeno, 1001 Ouds je milá a překvapivě i originální, skvěle držící orientálka, namíchaná tak, aby ji snesli i Asiati :) , která určitě stojí za vyzkoušení.