Dá se říct, že částečně navazuje na Terenziho Cassiopea. V tomhle případě Paolo místo bonparového rybízu smíchal sladkou maracuju a čerstvě vymačkanou mandarinkovou šťávu s kandovanými švestkami a osvěžil je bergamotem. Vynechal mléko a tentokrát s medem nešetřil a čerstvě uvařený jím všechno ovoce zalil. Pak si vzpomněl, že chtěl vlastně vytvořit květinovku na pačuliovém základu s mechovými tóny chypre a ambrou, a tak rychle běžel pro zelené jasmínové výhonky.
Dá se říct, že částečně navazuje na Terenziho Cassiopea. V tomhle případě Paolo místo bonparového rybízu smíchal sladkou maracuju a čerstvě vymačkanou mandarinkovou šťávu s kandovanými švestkami a osvěžil je bergamotem. Vynechal mléko a tentokrát s medem nešetřil a čerstvě uvařený jím všechno ovoce zalil. Pak si vzpomněl, že chtěl vlastně vytvořit květinovku na pačuliovém základu s mechovými tóny chypre a ambrou, a tak rychle běžel pro zelené jasmínové výhonky.