PF 2015 atakdále...

Avatar od Hoolinkah, 8. ledna 2015

V první řadě vám chci s mírným zpožděním popřát vše nejlepší do nového roku. To, co před půl rokem začalo jako trochu nejistý a zbrklý pokus, se dnes posouvá o další velký krok dál. Spuštěna je základní verze databáze i s možností sestavit si vlastní poličku a osobní zápisník. Došlo také zároveň k některým slibovaným úpravičkám na foru a v neposlední řadě je tu to, co právě čtete...

Zvláštní poděkování si zaslouží Wendulka, která tomu od začátku z vlastní vůle věnuje hodně volného času. Pomáhala mi testovat funkce, moderovat diskuze a v posledních pár týdnech také usilovně pracuje na obsahu databáze. Díky patří také Mitzi a slniecku, které ve svém volném čase s databází pomáhají stejným způsobem. Takto bych mohla pokračovat dál, protože bez morální i věcné pomoci mnohých dalších členů by tohle asi nikdy nevyšlo. Nevím, nakolik by jim bylo příjemné být takhle veřejně jmenované, takže prostě: DÍKY. :)

Zároveň mě těší, že si web díky tomu stále udržuje formu a atmosféru, jaké byly zamýšlené a chtěné v době, kdy se ten nápad rodil: komunita, na jejímž chodu se mohou jednotliví členové sami podílet v nejvyšší možné míře. Dle vlastní chuti, samozřejmě.

S tím přímo souvisí další nová funkce, kterou vám můžu pomocí tohoto „citového výlevu“ zároveň představit. Možnost publikovat článek je tu prakticky pro každého, kdo o to bude stát a troufne si na to. :) Možnosti, jak to udělat, jsou dvě. Článek Vám můžu pod Vaším uživatelským jménem vložit já. Tato varianta sice neumožňuje další přímou editaci již vloženého příspěvku (jako v případě komentářů v databázi), příspěvek však nadále zůstává vaším osobním vlastnictvím a nám nepřísluší ho bez vašeho vědomí či souhlasu upravovat či dokonce jakkoli zneužít pro jiné účely, než jsou účely tohoto portálu. Pro stálejší přispěvatele je tu připravena také možnost vkládat své články na web sám/sama a mít nad nimi rovněž plnou kontrolu (ale, prosím vás, s citem). V obou případech mě můžete kontaktovat před mailovou adresu parfumanie@hucr.cz nebo pomocí soukromé zprávy.

Ráda bych ještě dodala, že tyto rozdíly nevznikly ve snaze dělit členy na „kasty“ podle pravomocí. Je to pouze systémové a technické řešení, které můžeme za pochodu podle potřeb uživatelů i upravovat. Jednoduše není v mých silách vkládat články všem případným nadšeným grafomanům, pokud se nějací najdou (což by bylo fajn). Doufám tedy, že se vám všechny novinky budou líbit a zamlouvat, a přeji příjemnou zábavu. Čuchání zdar!

(Úvodní fotka je dneska už "archivní" ilustrace mých parfémových začátků. I když tak starý to zase taky není...)

Komentáře k článku (20)
mirajo
mirajo (15.1.2015 )

Je tu příjemně a všem, kteří pečují o to, aby bylo, moc děkuji!

barbucha
barbucha (12.1.2015 )

A já jsem ráda, že tu ty "kasty" jsou! Odvedly totiž špičkovou práci, abychom si my mohli užívat! :-)

ntiti
ntiti (12.1.2015 )

Taky chci všem poděkovat za obrovský kus práce a vysokou úroveň jak textů, tak grafického zpracování.

zdensy
zdensy (11.1.2015 )

Velké díky za tuto možnost znovusetkávání.

kwitek
kwitek (11.1.2015 )

A ještě děkuji i tady!!! Jupíííí!

Foteini
Foteini (11.1.2015 )

Super, mám velkou radost a děkuji všem, co se podílejí na tomto webu. Hned jdu plnit poličku.

Myskamauska
Myskamauska (11.1.2015 )

Díky všem kočkám za super odvedenou práci. Poličku pomalu zaplňuji a je to radost.:-)

Michinka
Michinka (10.1.2015 )

Taky moc děkuju!!! Sešli se prostě skvělí lidi! Taky už se těším, až budu zaplňovat poličku. Zatím na to nemám potřebnou energii, ale to přijde.

obusinka
obusinka (10.1.2015 )

Připojuji se s poděkováním a přeji tomuto webu do tohoto roku i do dalších let jen to nejlepší. Díky, vy pilné včelky.:-)

74SLena
74SLena (10.1.2015 )

Také se ráda připojím s velkým MNOHOKRÁT DĚKUJU všem kdo pro nás tyhle stránky spravují a píší články
Během dneška zaplním poličku, už se na to strašně těším.

Zimulka
Zimulka (10.1.2015 )

I já se chci připojit s velkým poděkováním všem tvůrcům za vytvoření tohoto úžasného webu - perfektní práce, díky!

Tassia
Tassia (09.1.2015 )

Neskutočné, akú prácu ste vykonali, za seba veľké ďakujem!

Miru
Miru (09.1.2015 )

...jste neuvěřitelní.! Děkujeme...

Avatar
(09.1.2015 )

Založili ste skvelý funkčný portál so zrozumiteľnou infraštruktúrou a elegantným layoutom! Je tu dobre ako v príma kaviarni, kde sú všetci hostia milí, duchaplní a personál vyškolený a pozorný. Smekám!!!!

michaela
michaela (09.1.2015 )

Veľmi pekne ďakujem za krásnu a precízne odvedenú prácu!

Avatar
(09.1.2015 )

To je krása, děkuji za nádherně provedené stránky.

unseen
unseen (09.1.2015 )

I já děkuji Hoolinkah, Wendulce, Mitzi, Slniecku za skvěle odvedenou práci.:)

Ayuri
Ayuri (09.1.2015 )

Veľké ďakujem a veľký obdiv všetkým, ktorí sa na tomto zázraku podieľali! Úžasné, čo ste za taký krátky čas dokázali. Mám pocit, akoby som dostala ten najkrajší vianočný darček.Vďaka! ...a už aj znášam na poličku. Jupíí

Fleur
Fleur (09.1.2015 )

Připojuji se s díky všem, kteří se na webu podílejí!

cinkja
cinkja (09.1.2015 )

Zasloužíte si velké poděkování a obdiv,musí za tím být neskutečné množství práce a času.
Databáze je našlapaná a přesto přehledná, vyhledávání funguje spolehlivě a přidané funkce jsou parádní. Opravdu klobouk dolů vám všem.