Mladá značka luxusních niche vůní By Kilian

www.parfemy-elnino.cz

Toužíte po svém vlastním malém kousku orientu? Exkluzivní niche vůně By Kilian si zamilují především příznivci orientálních a výrazných dřevitých vůní. I když je značka na trhu teprve krátce, první parfém z kolekce L'oeuvre Noire byl představen teprve v roce 2007, již nyní se zaslouženě díky své vysoké kvalitě a originalitě řadí mezi jedničky mezi tvůrci jedinečných niche parfémů.

Máte pocit, že jste jméno Kilian zaslechli již i v jiné souvislosti? Nepletete se! Zakladatel značky Kilian Hennessy je vnukem a dědicem světově proslulého výrobce prvotřídních francouzských koňaků Hennessy. Každá z kolekcí parfémů By Kilian je vytvářena v souladu s dlouholetou rodinnou tradicí, vyznačuje se tou nejvyšší kvalitou, luxusemelegancí. Hlavní myšlenka konceptu těchto niche parfémů se zcela staví do opozice proti současnému trendu experimentů s netradičními leckdy až bizarními kombinacemi složek. By Kilian nezapomíná ani na ekologický aspekt, na který je v posledních letech kladen velký důraz. Pomocí opakovaně plnitelných flakónů snížil náklady na výrobu a vůně By Kilian se tak staly o krůček dostupnějšími i pro běžné smrtelníky.

Vyplatí se jít za tím nejlepším, u parfémů By Kilian nebudete nikdy zklamáni. Svého nositele naplní nepřekonatelnou touhou po vzrušení, pocitem splněných přání a ohromujícím luxusem. Stačí jen přivonět a můžete se den co den nechat unášet nevšedními orientálními tóny.

www.parfemy-elnino.cz

Diskuze:
www.parfemy-elnino.cz (Obchody internetové i kamenné)
Komentáře k článku (0)