Lilac Love jako součást další nové kolekce od Amouage

Avatar od wendulka, 31. ledna 2016

Amouage představuje svůj šeřík

...

Po té, co kromě dalšího Opusu loni dámskou Sunshine doplnila i pánská verze, jistě nikoho nepřekvapí, že letošní rok je u Amouage na řadě znovu dámská vůně a ne jen tak ledajaká. Kreativní ředitel značky Christopher Chong se podobně jako Roja Rove před dvěma lety tentokrát rozhodl uvést na trh vůni, která má interpretovat jeho vlastní představu šeříku a nazval ji Lilac Love.

...

Jak možná řada z vás tuší, vytážek z rostlinných částí šeříku či jeho květů neodpovídá přesně jeho známé vůni, a proto ji parfuméři nahrazují vlastní směsí, ponejvíce složenou s jasmínu, ylang ylangu a příp. dalších květů, neroli a vanilky. Právě už zmiňovaná interpretace Rojova šeříku se mi ohromně líbí a složení Lilac Love vypadá stejně lákavě a i zvolený pastelově šeříkový odstín flakonu je podle mého vkusu.

...

hlava: jasmín, růže, gardénie, pivoňka, otočník

srdce: kosatec, kakaový bob, tonka

základ: santalové dřevo, pačuli, vanilka

Podle dřevěné krabičky, do níž je flakon znovu usazen horizontálně, by se možná na první pohled mohlo zdát, že Lilac Love, navazuje na Sunshine a kolekci Midnight Flower, ale není tomu tak. Tvoří premiérovou součást zcela nové kolekce The Secret Garden, jež bude postupně představovat spletité ženské vůně, které se prý mají zabývat pocity, myšlenky a zkušenosti bez zatíženosti současným světem a zachytit tak pravého ducha klasické ženskosti každé moderní ženy. Nicméně to vypadá, že minimálně cenou Sunshine následovat bude.

...

Vůně je zatím dostupná pouze v londýnském Harrods ve 100 ml provedení za 260 liber, ale po vzoru Sunshine se dá znovu předpokládat, že možná už v průběhu tohoto roku dojde k jejímu uvolnění i na ostatní prodejní místa. Ovšem nehledě na cenu se po zkušenostech se Sunshine začínám na ten moment už teď těšit, protože interpretace šeříku je jedna z posledních vůní, která mi na poličce opravdu schází :) .

EDIT 5.2. 2016: A dnešní informace potvrdila přesně můj odhad. Lilac Love bude uveden oficiálně do širšího prodeje i na ostatní prodejní místa Amouage v letos v září.

Diskuze:
Amouage (Značky)
Komentáře k článku (4)
moajli
moajli (02.2.2016 )

Slniecko: orgován...to tak krásně zní

Evanilla
Evanilla (01.2.2016 )

Slintám nad ní už od včera. To je můj sen! Kéž by se objevila na ALZD nebo v Ingredients.

Ayuri
Ayuri (31.1.2016 )

Ten farebný odtieň je krásny.. to som veľmi zvedavá, či bude taký aj obsah.
Aj keď tie posledné novinky ma nijako neoslovili, skôr som bola sklamaná.

slniecko
slniecko (31.1.2016 )

Orgován...toto mi robia naschvál...