Dekadentní Marc Jacobs s novou vůní

Avatar od wendulka, 4. června 2015

první "dospělá" vůně Marca Jacobse?

Ještě jsem ani pořádně nestihla vyzkoušet jeho jarní novinku Mod Noir, která právě konečně dorazila do českých poboček Sephory a už je tu s další novou vůní, nazvanou Decadence. Ta na rozdíl od jeho předchozích svérázných předchozích vůní slibuje býti sofistikovanou a sexy vůní. No složení tentokrát vypadá naprosto skvostně, takhle mě naposled nalákal Living Lalique, jehož vzorek ke mně snad zanedlouho konečně dorazí, takže by to tak tentokrát snad i mohlo být

hlava: italská švestka, šafrán, kosatec

srdce: bulharská růže, jasmín sambac, kosatcový kořen

základ: ambra, vetiver, papyrus

...

A dalším důvodem, proč mě zaujala, je design flakonu. Nápad, že žena vlastně ke štěstí nepotřebuje nic než parfém, takže smaragdově zelený flakon ve tvaru kabelky s černým vrškem se vzorem hadí kůže a zlatým řetízkem, se mi líbí moc. Snad jen tu černou třáseň bych možná vynechala. A i krásná Adriana Lima, která ji má v kampani prezentovat, mi k ní dokonale pasuje. Prostě to zatím vypadá, že tentokrát si u Marca Jacobse dali záležet snad úpně na všem.

(http://images.fashionstyle.com)

Diskuze:
Nové vůně - první zmínky (Střední proud)
Komentáře k článku (6)
moudjahidine
moudjahidine (09.6.2015 )

To se mi líbí, všechno tak nějak sedí, Lima, originální design flakonu, ze složení bych vyrazila švestku, ale ambra, kosatec a papyrus to určitě vynahraděj. Doufám, že odnožím Daisy a podobnejm chujovinám dal tímto Jacobs definitivně vale.

Hoolinkah
Hoolinkah (08.6.2015 )

Flakon jde vkusem úplně mimo mě, ale to složení se mi taky líbí. Uvidíme, co z toho bude. Zapudrovaný švystky pečený na ambře bych si dala. :)

Miru
Miru (05.6.2015 )

...tak složení víc než slibné.!,
a barevná kombinace flakonu a divy - překrásná.!
(smaragdová s rudou a černou na mě působí jako luxusně dekadentní...)

barbucha
barbucha (04.6.2015 )

Tak to jo. Když to postavíš takhle, tak to pokrok fakt je :-))

wendulka
wendulka (04.6.2015 )

V pohodě. Ovšem zase když uvážíš, s jakými flakony (Daisy, Lola nebo i ta pruhovaná Mod Noir) přicházel Marc Jacobs doteď, tak je ta kabelka podle mě pokrok, takže já ho pochválit musela :) . Až na tu třáseň, tu bych vážně ustříhla :)) .
Navíc já dnes zkusila tu Mod Noir a na mainstream se fakt povedla a když to řeknu já, která se s většinou vůní s gardénií nesnese, tak je to na pováženou ;) . Tím pádem se na Decadence teď normálně začínám těšit.

barbucha
barbucha (04.6.2015 )

Ačkoliv Adriana Lima není zrovna můj typ, a rádoby luxusní (sorry wendulko) flakon-kabelka taky zrovna není můj šálek čaje, tak to složení vypadá nadmíru slibně: šafrán - velmi vítaný, kosatec - žádoucí, jasmín - milý, vetiver - potřebný! :-)
Uvidíme, jak se shodnou s ostatními složkami... ale Annie Buzantian věru není žádná amatérka :-)